5 €
Valmistamine: hinkaalid panna keevasse vette ning keeta 8-9 min keskmisel tulel pidevalt segades. Jälgi, et hinkaalid ei kleepuks üksteise külge ega poti põhja.
Koostisosad: täidis 50%, taigen. Täidis: roosa keedukreem: piim, munakollane, vanillisuhkur, sool, või, NISUjahu. Taigen: NISUjahu, vesi, valge veiniäädikas, sool, oliivõli, maasika siirup.
Säilitustemperatuur alla… -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada!
5 €
Valmistamine: hinkaalid panna keevasse vette ning keeta 8-9 min keskmisel tulel pidevalt segades. Jälgi, et hinkaalid ei kleepuks üksteise külge ega poti põhja.
Koostisosad: täidis 50%, taigen. Täidis: roosa keedukreem: piim, munakollane, vanillisuhkur, sool, või, NISUjahu. Taigen: NISUjahu, vesi, valge veiniäädikas, sool, oliivõli, maasika siirup.
Säilitustemperatuur alla… -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada!
Ma juba igatsen sind
peace & love
FR.BR