YOUR BRO IN FOOD CRIMES

HINKAALID juustu ja estragoniga

10 

Serveerida: kuumalt, ühistaldrikul, tomati või hapukoore kastmega

Hinkaale süüakse näppudega: hinkaal võetakse kätte tagurpidi ja hammustatakse nurgast

Alles jääb vaid hinkaali ots: hiljem saab siis taldrikult üle lugeda, mitu nuppu on alles, mitu hinkaali keegi jaksas ära süüa. Mida rohkem, seda parem muidugi.

HINKAALID juustu ja estragoniga

10 

Serveerida: kuumalt, ühistaldrikul, tomati või hapukoore kastmega

Hinkaale süüakse näppudega: hinkaal võetakse kätte tagurpidi ja hammustatakse nurgast

Alles jääb vaid hinkaali ots: hiljem saab siis taldrikult üle lugeda, mitu nuppu on alles, mitu hinkaali keegi jaksas ära süüa. Mida rohkem, seda parem muidugi.

HINKAALID JUUSTU JA ESTRAGONIGA

 

Koostisosad: lihatäidis 50%, taigen. Lihatäidis: liha 46% (veiseliha 23%, sealiha 23%), vesi, maitserohelised (sibul, basiilik, petersell, till), sool, maitseained (küüslauk, must pipar, tšillipipar, KORIANDER, vürtsköömen, hmeli-suneli). Taigen: NISUjahu, vesi, valge veiniäädikas, sool, RAPSIõli.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 828 kJ/ 231 kcal; rasvad 8,8 g, millest küllastunud rasvhapped 4,6 g; süsivesikud 25,6 g, millest suhkrud 0,8 g; valgud 11,7 g; sool 1,2 g

Säilitustemperatuur alla… -18°C

Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada!

Kaal võib erineda +/- 30 g

KUIDAS SÜÜA JA KEETA
HINKAALE

*PSSS...MITTE KAHVLI
EGA NOAGA. BE WILD.

HINKAALID PANNA KEEVASSE SOOLAGA MAITSESTATUD VETTE NING KEETA 10 MIN KESKMISEL TULEL PIDEVALT SEGADES. JÄLGI, ET HINKAALID EI KLEEPUKS ÜKSTEISE KÜLGE EGA POTI PÕHJA.

HINKAALID PANNA KEEVASSE
SOOLAGA MAITSESTATUD
VETTE NING KEETA 10 MIN
KESKMISEL TULEL PIDEVALT
SEGADES. JÄLGI, ET
HINKAALID EI KLEEPUKS
ÜKSTEISE KÜLGE EGA POTI PÕHJA.