YOUR BRO IN FOOD CRIMES

HINKAALID veise- ja lambalihaga

10 

Serveerida: kuumalt, ühistaldrikul, tomati või hapukoore kastmega

Hinkaale süüakse näppudega: hinkaal võetakse kätte tagurpidi, nurgast hammustatakse tükike ja juuakse ära hinkaali sees olev puljong, seejärel süüakse ära muu osa.

Alles jääb vaid hinkaali ots: hiljem saab siis taldrikult üle lugeda, mitu nuppu on alles, mitu hinkaali keegi jaksas ära süüa. Mida rohkem, seda parem muidugi.

HINKAALID veise- ja lambalihaga

10 

Serveerida: kuumalt, ühistaldrikul, tomati või hapukoore kastmega

Hinkaale süüakse näppudega: hinkaal võetakse kätte tagurpidi, nurgast hammustatakse tükike ja juuakse ära hinkaali sees olev puljong, seejärel süüakse ära muu osa.

Alles jääb vaid hinkaali ots: hiljem saab siis taldrikult üle lugeda, mitu nuppu on alles, mitu hinkaali keegi jaksas ära süüa. Mida rohkem, seda parem muidugi.

HINKAALID VEISE- JA LAMBALIHAGA

 

Koostisosad: lihatäidis 50%, taigen. Lihatäidis: liha 51% (veiseliha 34%, lambaliha 17%), joogivesi, maitserohelised (sibul, basiilik, petersell), sool, maitseained (küüslauk, must pipar, tšillipipar, KORIANDER, vürtsköömen, estragon, hmeli-suneli). Taigen: NISUjahu, vesi, valge veiniäädikas, RAPSIõli

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 752 kJ/ 184 kcal; rasvad 4,8 g, millest küllastunud rasvhapped 1,7 g; süsivesikud 24,9 g, millest suhkrud 0,2 g, valgud 7,6 g, sool 1,1 g

Säilitustemperatuur alla… -18°C

Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada!

Kaal võib erineda +/- 30 g

KUIDAS SÜÜA JA KEETA
HINKAALE

*PSSS...MITTE KAHVLI
EGA NOAGA. BE WILD.

HINKAALID PANNA KEEVASSE
SOOLAGA MAITSESTATUD
VETTE NING KEETA 10 MIN
KESKMISEL TULEL PIDEVALT
SEGADES. JÄLGI, ET
HINKAALID EI KLEEPUKS
ÜKSTEISE KÜLGE EGA POTI PÕHJA.

HINKAALID PANNA KEEVASSE SOOLAGA MAITSESTATUD VETTE NING KEETA 10 MIN KESKMISEL TULEL PIDEVALT SEGADES. JÄLGI, ET HINKAALID EI KLEEPUKS ÜKSTEISE KÜLGE EGA POTI PÕHJA.